Top

Betaalmethodes

Bij GERO Footwear kunt u op de volgende manieren betalen:
 

 
IDEAL
Veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. IDEAL koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, Fortis, ING, Rabobank, van Lanschot, ASN, Friesland bank, Regiobank, Triodos bank of SNS bank, dan kunt u direct met IDEAL betalen.
 
Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.
 
Kosten: gratis
 

 
Achteraf betalen via BillinkPas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen? Dat kan als u kiest om op rekening te betalen met Billink. Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u de factuur bijgesloten. Deze moet u binnen 14 dagen aan Billink voldoen zoals aangegeven op de factuur. Het totale factuurbedrag wat u kunt bestellen via deze optie mag niet hoger zijn dan € 250,- per bestelling. Bij het gebruik maken van deze optie gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Billink. Deze voorwaarden kunt u hier lezen.
 
Let op: Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Billink achteraf te betalen.
Billink voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Billink wordt geweigerd. Hiervoor kan GERO Footwear niet aansprakelijk worden gehouden.
 
Kosten: voor iedere transactie via Billink wordt 3,5% (excl. btw) aan extra kosten op de verkoopprijs en een toeslag van € 1,50 (excl. btw) per bestelling in rekening gebracht.